En kunskapsbank

En kunskapsbank

En kvinna rullar ihop en yogamatta

Vad innebär det att anlita mig som din hälsocoach?

Det betyder att du får en engagerad coach på din resa mot ett balanserat och hälsosamt liv. Jag specialiserar mig på att hjälpa kvinnor i alla livets skeden, från ungdom till vuxenliv och under klimakteriet. Min expertis bygger på både formell utbildning och personlig erfarenhet, vilket gör mig unik i mitt arbete.

Hälsa är mer än bara träning och kost. Det omfattar mental, emotionell och fysisk välbefinnande. Som din coach tar jag en helhetsbild av ditt liv och skräddarsyr en plan som matchar dina individuella behov och mål. Jag ger dig verktygen för att bli den bästa versionen av dig själv, oavsett om det gäller att öka din energi, förbättra din sömnkvalitet eller balansera hormoner.

Jag tror på en glad och positiv inställning till hälsa. Det ska inte vara en kamp eller en vara börda, du ska inte ha ont när du tränar eller kissa på dig. Utan vår resa tillsammans är fylld med nya upptäckter om dig själv och din inre kraft. Jag stödjer dig genom utmaningar och firar dina framsteg. Visar dig på nya alternativ till rörelser. Allt för att du ska känna dig motiverad och inspirerad. Och för att du kan känna att det går att göra annorlunda.

För min vision är klar: att revolutionera samhällets syn på kvinnors hälsa. Genom att anlita mig, får du inte bara en coach, utan även en förespråkare som är engagerad i att förändra hur kvinnor ses och behandlas i hälsovården.
Jag vill visa dig och andra kvinnor att det finns hjälp att få och att det är möjligt att leva ett stärkande och hälsosamt liv utan smärta.

När du anlitar mig hjälper jag dig med ett helhetsperspektiv. Och stärker alla aspekter av ditt välbefinnande.

en bild på två tamponger som symboliserar kvinnors utmaningar kring träning

Du behöver inte ha ont

Det är en vanlig missuppfattning att man måste vara i toppform för att ta steget att anlita en hälsocoach eller börja träna. Många kvinnor jag möter känner en tvekan inför att söka professionell hjälp. Det kan handla om allt ifrån smärta i rygg och leder till mer intima besvär som urinläckage vid fysisk ansträngning. Jag vill att du ska veta, du är inte ensam och du behöver inte ha ont.

Mitt arbete som hälsocoach är inte bara för de som redan är aktiva och vill optimera sin prestation. Det är lika mycket för dig som kämpar med besvär som påverkar din livskvalitet. Jag är här för att hjälpa dig att hitta anpassade träningsprogram och livsstilsändringar som kan lindra eller till och med eliminera dina symtom. Det handlar om att anpassa träningsformer efter dina specifika behov och förutsättningar.

Jag tar ett helhetsgrepp om din situation och vi jobbar tillsammans för att hitta den mest skonsamma och effektiva vägen framåt. Tänk dig att kunna hoppa, springa, och leva fritt utan rädsla för smärta eller urinläckage. Det är fullt möjligt med rätt stöd och verktyg.

Hälsa är inte en one-size-fits-all-lösning, och jag är här för att hjälpa dig att navigera genom de speciella utmaningar som just du står inför. Det är aldrig för sent att söka hjälp och ta kontroll över din egen hälsa och ditt välbefinnande.

Ring mig så berättar jag gärna mer om hur jag kan hjälpa dig!

En kvinna har precis fått hjälp digitalt av Ewolwe Kvinnohälsa

Funkar verkligen digital hälsocoachning?

Jag får många frågor om jag finns på flera platser i Sverige. Just nu finns jag i Sörmland men jag erbjuder självklart mina kunder även digital hälsocoachning.

Känner du dig osäker på att få professionell vägledning via en dator? Du tycker kanske detta med teknik är väldigt krångligt? Det förstår jag, det har gått snabbt med den tekniska utvecklingen men jag har goda nyheter då. Jag möter alltid alla mina kunder med ödmjukhet ifrån deras möjligheter. Och digital hälsocoachning är både enkel och effektiv, och det bästa är att du behöver inte vara en teknikexpert för att dra nytta av den.

En av de största fördelarna med digital coachning är just flexibiliteten. Du kan skräddarsy din coachingtid efter din egen vardag, utan att behöva anpassa dig efter resor till och från min fysiska plats.

Precis som med en fysisk träff är den digitala coachningen individuellt anpassad till dig. Vi kan via video eller telefon gå igenom allt från träningsprogram till mentala strategier och allt från bekvämligheten av ditt eget hem.

För många är det viktigt att diskutera hälsoproblem i en säker och privat miljö. Digitala sessioner erbjuder den diskretionen. Ingen ser dig gå in eller ut ur ett kontor. Dina personliga uppgifter hanteras med största sekretess oavsett om du besöker mig eller om vi ses digitalt.

Jag vill skicka med dig att du behöver inte oroa dig för den tekniska biten. Allt du egentligen behöver är en dator eller en smartphone och en internetuppkoppling. Jag guidar dig genom de enkla stegen för att sätta upp våra möten och OM det behövs, finns det alltid teknisk support att få av mig.

Med digitala möten kan vi ha regelbundna check-ins, vilket gör det lättare att hålla dig på spåret och göra justeringar i ditt program snabbt och enkelt.

Så även om tanken på digital coachning kan kännas främmande nu, ger det dig en unik möjlighet att få den professionella vägledning du behöver direkt till din dator.

Hoppas det hjälper! Hör gärna av dig om du undrar över något mer. Jag finns här för dig!